luni, 11 mai 2009

c'est la vie...

asta-i viata...uneori exact persoanele de la care nu te-ai astepta niciodata sa te dezamageasca fac asta in cel mai dureros mod posibil...dar ce sa-i faci?stai putin,privesti in gol,te intrebi cum ai putut sa fii atat de fraier,iti promiti ca nu o sa mai acorzi atata incredere celorlalti,si cu prima ocazie....."surpriza":o iei de la capat...cred ca cel mai tare urasc la oameni nevoia asta stupida de a se "agata"unul de altul,de a fi mereu dependenti de cineva...pacat ca fac si eu asta destul de des..prea des,as zice,desi mult sub medie.

2 comentarii:

  1. Ai perfecta dreptate...stand prea mult cu o cineva te obisnuiesti cu acea persoana si fara sa vrei devii dependent.Investesti incredere sentimente timp ca apoi sa vezi k a fost in zadar.Asta e unii trec mai usor peste evenimente de genu altii nu

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate ... insa nimic nu e perfect. Cred ca cel mai simplu mod de a ne feri de astfel de dezamagiri este de a ne impune o bariera: gresesti o data ... oke ... dar a doua oara deja o faci intentionat. Cine stie sa respecte unele limite de bun-simt merita sa fie numiti prieteni, restul sunt in cel mai bun caz doar prieteni de ocazie.
    Oricum, atat mie cat si lui Paul ne este greu sa ne dam cu parerea atat timp cat prieteniile dintre baieti au alte coordonate.

    P.S.: Respecta si vei fi respectat (conditie exclusa uscaturilor ... din pacate exista si persoane din astea)

    RăspundețiȘtergere